| Από τον συγγραφέα | Απόσπασμα | Αναγνώστες |
 
Σχόλια αναγνωστών για το βιβλίο
 
Σας ευχαριστώ γι' αυτήν τη συναρπαστική αναγνωστική εμπειρία που μου χαρίσατε για ακόμη μια φορά. Νομίζω πως η "Αθηνά" βρήκε το "ταίρι" της στο "Βιολονίστα". Εύχομαι κι άλλα τέτοια ταξίδια και σε σας και σε μας τους αναγνώστες σας.
Ιωαννίδου Δέσποινα
 
 
Σας ευχαριστώ πολύ! Περίμενα τόσο καιρό το καινούριο σας βιβλίο που για ακόμη μια φορά με έκανε να νιώσω άνθρωπος. Τελειώνοντας το νόμιζα πως ξέρω βιολί εδώ και πολύ καιρό. Το τέλος του; γεμάτο αισθήματα.
Συμέλα
 
 
Ένα εκπληκτικό βιβλίο με μοναδική γραφή, γεμάτο νότες, αρώματα και συναισθήματα. Για άλλη μια φορά, ένα βιβλίο του Καρακάση που σε κάνει να ταξιδέψεις, στη ψυχή σου, στο κόσμο!!!
Αποστολία Ανδρέου
 
 
Πριν από λίγο το τελείωσα. Δύο μέρες έκανα να το τελειώσω. Το γνωστό ύφος του κ. Καρακάση που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Το πέρασμα των χρόνων και των γενεών τόσο όμορφα δοσμένο. Γοητευτικοί ήρωες και ιστορικά σημεία δοσμένα απλά και κατανοητά. Θα ήθελα βέβαια να είχε εξελιχθεί αλλιώς η ιστορία του Ίωνα και της Αλκυόνης αλλά ο συγγραφέας μας έχει συνηθίσει σε μεγάλους και δυνατούς έρωτες που τελειώνουν άδοξα. Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του και ήμουν σίγουρη ότι κι ο βιολονίστας θα ήταν καλό. Είναι τόσο πλούσιο το περιεχόμενό του!!!! Επίσης, να σχολιάσω Τέλειο εξώφυλλο!!! Το επόμενό του βιβλίο θα ‘θελα να ‘ναι μια μεγάλη ιστορία αγάπης αλλά με happy end. Αλήθεια πως μπορεί και γράφει τόσο "διαπεραστικά";;;;
Έλενα
 
 
Ένα καταπληκτικό ταξίδι στο χώρο, το χρόνο, τις γεύσεις, τον πολιτισμό μακρινών και αγνώστων εποχών! Και όλα αυτά συντροφιά με τη μουσική! Ντρέπομαι που δε γνώριζα την ύπαρξη και τον αγώνα της Κας Παπαδάκη αλλά τώρα είμαι σίγουρη πως δε θα το ξεχάσω ποτέ! Με συγκλόνισε η ιστορία της Αλκυόνης και εξεπλάγην με το τέλος της! Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ο Ίωνας είναι ο μόνος Δαγκλής-Μαυροφρύδης που δεν άφησε απογόνους να τους κληροδοτήσει το χάρισμά του. Συγχαρητήρια στο συγγραφέα!
Μαρία Πλιακα
 
 
Εγώ το πήρα από το ράφι και αυτό με ταξίδεψε. Για άλλη μια φορά ο Καρακάσης μας ταξιδεύει, μας λυτρώνει, μας εντυπωσιάζει... με το μη αναμενόμενο τέλος... Μπράβο στο κουράγιο του...
Αλίκη Ταμπαγ
 
 
 
 
 
         
     
 
 
 
Σχεδιασμός και Δημιουργία: Άρκεσις - Φιλοξενία Ιστοσελίδων: Ματιά (www.matia.gr)