Δημοσιεύσεις στον τύπο για το βιβλίο
 
Είναι ιδιοφυές, ιδιότροπο, σχιζοφρενικά ανθρώπινο και συνταρακτικό! Με άφησε κατάπληκτη! Είχα καιρό να βιώσω τέτοιο σοκ σε ανάγνωσμα! Στην πραγματικότητα αυτό είναι το «πρώτο» βιβλίο του Κώστα Καρακάση και όχι η διάσημη πλέον «Αθηνά» του.
Ελένη Παπαδοπούλου, Περιοδικό ΕΠΑΘΛΟΝ
 
 
Με την "Αθηνά" του μας μάγεψε. Με τα "Πορτραίτα" του, μας έδωσε μαθήματα ψυχολογίας και ανθρώπινης μαιανδρικής συμπεριφοράς. Με την "Αγάπη δεν έχει τέλος" μας ταξίδεψε στις ατραπούς του Έρωτα. Για άλλη μία φορά με τον "Ίκαρο" του ο Κώστας Καρακάσης "αλλάζει" γραφή και μας δίνει ένα μυθιστόρημα "αιρετικό" σωστή γροθιά στο στομάχι! Μας εξοργίζει, ταυτόχρονα μας μαγνητίζει, μας αναγκάζει σε μια ενδοσκόπηση σε βάθος, της ψυχοσύνθεσης μας σαν άτομα και σαν λαού, και μέχρι το εκρηκτικό-ανέλπιστο τέλος της ανάγνωσης, μένουμε με κομμένη την ανάσα.
Μα μην το πετάξετε από το παράθυρο από τον θυμό σας. Όχι δεν μας ξεγέλασε ο συγγραφέας. Απλά πίσω από τις γραμμές αυτού του βιβλίου, ακούμε στο τέλος τον τεράστιο καγχασμό του συγγραφέα για την σημερινή μας πραγματικότητα. Πικρή μεν, αληθινή δε...
Χ.Κ., Εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 
 
Το «Ένας Ίκαρος Ήταν Αρκετός» είναι ένα βιβλίο με πολλές αλήθειες κι ακόμη περισσότερο χιούμορ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην απολαύσετε την ανάγνωση του!
Κωνσταντίνος Μπουγάς, www.miss.gr
 
 
Τελικά τι είναι το νέο βιβλίο του Κώστα Καρακάση; Είναι ένα θαυμάσιο μυθιστόρημα (το ταλέντο του συγγραφέα είναι πλέον γνωστό σε όλους), είναι μια κραυγή του Κώστα Καρακάση για την πορεία των πραγμάτων στην Ελλάδα του 2007 και πάνω από όλα είναι ένας καθρέπτης της κοινωνίας μας.
Ματιά (www.matia.gr)
 
 
 
         
     
 
 
 
Σχεδιασμός και Δημιουργία: Άρκεσις - Φιλοξενία Ιστοσελίδων: Ματιά (www.matia.gr)