Σχόλια αναγνωστών για το βιβλίο
 
Κύριε Καρακάση καλημέρα.
Διαβάζω το Πορτρέτα σε Θρυμματισμένο Καθρέφτη. Λέω διαβάζω γιατί δε το τελείωσα ακόμα. Δε μπορούσα να μη σας γράψω μια λέξη για τη πρώτη ιστορία. ΦΟΒΕΡΗ!!!!!! Αν διάβαζα την ιστορία χωρίς να ξέρω το συγγραφέα θα μπορούσα να πω με βεβαιότητα ότι δεν είστε εσείς (εκτός από κάποιες λέξεις-φράσεις). Ένας ΑΛΛΟΣ Καρακάσης...
Για την νταλίκα θα σας γράψω αργότερα.
Μαρία
 
 
Κύριε Καρακάση μου γεια σας από τα βροχερά Μελίσσια.
Μόλις τελείωσα τη δεύτερη ιστορία από τα Πορτραίτα. Δε μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη: υπέροχο; φανταστικό; ΟΧΙ είναι κάτι άλλο κάτι πολύ παραπάνω απ' αυτές τις λέξεις, δεν ξέρω πια λέξη είναι.
Από τι στιγμή που η νταλίκα πέρασε τα Βουλγαρικά σύνορα και ο ήρωας πάτησε το πόδι του στη Σερβία κόμπος το στομάχι και ο λαιμός. Τα δάκρυα ανεβαίνουν στα μάτια και ξεροκαταπίνω για να μην τρέξουν. Πιστεύω ότι ο ήρωας του βιβλίου είναι ο Κώστας Καρακάσης (όσο έχει σχέση με το ταξίδι στη Σερβία). Είναι γραμμένο με τέτοιο πάθος που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάνατε το ταξίδι αυτό. Τι πιο πολύτιμο δώρο από ένα θερμόμετρο χαρισμένο από παιδικά χεράκια.
Η Ελλάδα εδώ που έφτασε μόνο ένας πόλεμος μπορεί να τη σώσει. Μπας και ανοίξουν τα μάτια μας και δούμε πως τα αυτοκίνητα, τα κοσμήματα, οι γούνες και όλα τα φρου φρου και τα αρώματα δεν είναι τίποτα. Μπας και η πείνα μας ανοίξει τα μάτια. Μπας και γυρίσουμε το κεφάλι στον ουρανό και ζητήσουμε το έλεος Του.
Ευχαριστώ πολύ για τα ταξίδια που μου χαρίζετε μέσα από τα βιβλία σας.
Υ.Γ.
Διάβασα ΟΛΑ τα βιβλία σας περιμένω τώρα το επόμενο.
Μαρία
 
 
Λατρεμένο βιβλίο!!! Συγκλονιστικές ανθρώπινες αλήθειες!!!
Λίτσα Ανδρέου
 
 
Σύγχρονες και αρκετά "αιχμηρές" όσο και ανατρεπτικές... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!... πόσο μπροστά κοιτούσατε τότε;... κρύος ιδρώτας με έλουσε στην πρώτη νουβέλα... το τέλος; μη αναμενόμενο... με πολύ ευαισθησία!... στην δεύτερη δε... ανασύνταξη ιδανικών! Αυτό που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να σωθούμε... από το Τέλος!
Titon Pety
 
 
 
 
         
     
 
 
 
Σχεδιασμός και Δημιουργία: Άρκεσις - Φιλοξενία Ιστοσελίδων: Ματιά (www.matia.gr)